Joulu – valon ja rauhan juhla!

 


Kyntteliköt syntyivät kaivosmiesten kaipuusta valoa kohti! Nimensä se on mahdollisesti saanut arkkitehtuurisesta käsitteestä. Gotiikassa kutsuttiin kahden muurin välistä kantavaa kaarta nimellä „Schwebebogen“ eli leijuva kaari.
Monilla kynttelikön motiiveilla on juurensa kaivostoiminnassa, toiset taas esittävät seimiaiheen Kristuksen syntymästä. Samaa kaikissa em. aiheissa on kuitenkin valon lämmin loiste elämän vertauskuvana. Näin kyntteliköt kotien ikkunoissa suovat ihmiselle pitkinä kylminä talvi-iltoina pienen lämpimän jouluisen ilon!

SchwibbbogenLuettelosta voitte katsoa koko tuotevalikoiman nettisivuiltamme. Napsautus vasemmalla olevan kuvan päälle tuo koko malliston nähtäväksenne. Jokaisen kynttelikön alla on juokseva nuomero.Sivun reunassa löytyy vastaavasti tämän numeron kohdalla ko. tuotteen nimi, mitat ja lihavoituna tuotenumero. Kopioikaa tämä numero välimuistiin.

Napsautus oikealla olevan kuvan päälle tuo hinnaston nähtäväksenne. Kun syötätte halutun kynttelikön tuotenumeron etsi-toiminnon kenttään (Ctrl F), niin ohjelma vie pähkinäsärkijän hintariville. Hintaan sis. 24 % alv ilman postimaksua. Kopioimalla molemmat tiedot webisivun vasemmalla olevan sähköpostin viestikenttään ja antamalla kontaktitietonne (myös puhelinnumeronne) voitte tilata mielituotteenne.
Schwibbbogen

 

Postimaksu on kynttelikön koosta riippuen n. 13 - 20 €. Ilmoitamme sen sitoumuksetta heti, kun valmistaja on saanut lähetyksenne valmiiksi. Näin varmistamme, että pyramiidi tulee hyvin ja turvallisesti pakattuna perille. Mikäli kynttelikkö kaikesta huolimatta vahingoittuu kuljetuksessa, saatte uuden tilalle, ellei se ole korjattavissa.

hits counter