Kuningas pähkinänsärkijällä ja hänen hovillaan on kunnia esittäytyä!


Mitä olisikaan erzgebirgeläinen tarumaailma ilman Kuningas pähkinänsärkijää! Erilaiset hahmot pähkinöiden särkemiseen tunnetaan jo antiikin ajalta.
Erzgebirgeläinen pähkinänsärkijä syntyi noin v. 1870 Wilhelm Füchtnerin pajassa. Kuninkaan, poliisin, sotilaan tai metsävartijan hahmossa sen piti särkeä pähkinät tavalliselle kansalle ja oli samalla ylimistön pilakuva. Perusrakenteltaan ne ovat säilyttäneet saman muodon näihin päiviin asti.
Pähkinänsärkijästä tuli kuolematon E.T.A. Hoffmannin „Pähkinänsärkijä ja Hiirikuningas“ satuklassikon myötä, jota myös Hollywood on työstänyt piirrosfilmissään. Kuuluisin pähkinänsärkijä on kuitenkin P.Tshaikovskin balettiklassikko „Pähkinänsärkijä ja Hiirikuningas“.

Nussknacker Luettelosta voitte katsoa koko tuotevalikoiman nettisivuiltamme. Napsautus vasemmalla olevan pähkinänsärkijän päälle tuo koko malliston nähtäväksenne. Jokaisen pähkinänsärkijän alla on juokseva nuomero.Sivun reunassa löytyy vastaavasti tämän numeron kohdalla ko. tuotteen nimi, mitat ja lihavoituna tuotenumero. Kopioikaa tämä numero välimuistiin.Napsautus oikealla olevan pähkinänsärkijän päälle tuo hinnaston nähtäväksenne. Kun syötätte halutun pähkinänsärkijän tuotenumeron etsi-toiminnon kenttään (Ctrl F), niin ohjelma vie pähkinänsärkijän hintariville. Hintaan sis. 24 % alv ilman postimaksua.

NussknackerKopioimalla molemmat tiedot webisivun vasemmalla olevan sähköpostin viestikenttään ja antamalla kontaktitietonne (myös puhelinnumeronne) voitte tilata mielituotteenne.
Postimaksu on pähkinänsärkijän koosta riippuen n. 10 - 15 €. Ilmoitamme sen sitoumuksetta heti, kun valmistaja on saanut lähetyksenne valmiiksi.
Näin varmistamme, että pyramiidi tulee hyvin ja turvallisesti pakattuna perille. Mikäli pyramiidi kaikesta huolimatta vahingoittuu kuljetuksessa, saatte uuden tilalle, ellei se ole korjattavissa.

 

 

hits counter