Pyramiidit - kynttilän lämmöstä pyörivää joulutunnelmaa

 

 

Pyramiidin kuva tuotelehdessaEsikuvana erzgebirgeläisille pyramiidille on hevoskäyttöinen kaivoshissi. Siinä hevoset kävelivät kehässä ja nostivat ns. hevosmyllyn avulla vettä ja malmia maan uumenista. Tänään juhlallisesti valaistuna kynttilöistä nouseva lämpö pyörittää sorvattuja tai veistettyjä hahmoja. Pyramiidin koosta riippuen ne on sijoitettu yhdelle tai useille tasoille.

Pyramiidin koosta riippuen pakkauksessa on joko valmiiksi koottu siipipyörä, joka laitetaan akselin yläpäähän, tai keskiö, johon asennetaan yksittäiset siivet. Tarkistakaa jälkimmäisessä tapauksessa aina, että siivet ovat samansuuntaisesti asennettu ja tarpeeksi kallistetut.  Jos siipipyörä jostain syystä pysähtyy, on aina vaara, että se ylikuumenee ja syttyy tuleen. Sammuttakaa kyntitlät silloin heti ja selvittäkää miksi pyramiidi ei pyöri. Akselin alapäätä varten rungossa on pieni lasikuppilaakeri. Tarkistakaa, että akseli on asetettu laakerin sisään ja että siivet ovat tarpeeksi kallistettu.

Vaihtoehtona kynttilän lämmölllä pyöriviin pyramiideihin löytyy myös sähköistettyjä pyramiidejä. Ne on luottelon kuvissa varustettu kynttilälampuilla.


Palavia kynttilöitä ei saa koskaan jättää valvomatta.

 

Luettelosta voitte katsoa koko tuotevalikoiman nettisivuiltamme. Napsautus vasemmalla olevan pyramiidin päälle tuo koko malliston nähtäväksenne. Jokaisen pyramiidin alla on juokseva nuomero. Sivun reunassa löytyy vastaavasti tämän numeron kohdalla ko. tuotteen nimi, mitat ja lihavoituna tuotenumero. Kopioikaa tämä numero välimuistiin.

Pyramiidin kuva tuotelehdessaNapsautus oikealla olevan pyramiidin päälle tuo hinnaston nähtäväksenne. Kun syötätte halutun pyramiidin tuotenumeron etsi-toiminnon kenttään (Ctrl F), niin ohjelma vie pyramiidin hintariville. Hintaan sis. 24 % alv ilman postimaksua.
Kopioimalla molemmat tiedot webisivun vasemmalla olevan sähköpostin viestikenttään ja antamalla kontaktitietonne (myös puhelinnumeronne) voitte tilata mielituotteenne.
Postimaksu on pyramiidin koosta riippuen n. 10 - 20 €. Ilmoitamme sen sitoumuksetta heti, kun valmistaja on saanut lähetyksenne valmiiksi. Näin varmistamme, että pyramiidi tulee hyvin ja turvallisesti pakattuna perille. Mikäli
pyramiidi kaikesta huolimatta vahingoittuu kuljetuksessa, saatte uuden tilalle, ellei se ole korjattavissa.

hits counter