... ja joulutupaan laitetaan seimi!


Jo 1200- ja 1300-luvulta tunnetaan Italiasta Kristuksen syntymää kuvaavia rakennelmia. Ensimmäisen seimen pystyttämisestä ei ole tosin tarkkoja merkintöjä. Monet pitävät Pyhän Franziskuksen v. 1223 erilaisista hahmoista rakentamaa joulukuvaelmaa seimentekotaiteen lähtökohtana, vaikka vasta 1800- ja 1900- luvulta lähtien jouluseimet tulivat laajemmasti tunnetuiksi. Napoli oli yksi sen aikaisista seimitaiteen keskuksista.
Saksassa seimet levisivät 1800- luvulla eritoten vuoristoseuduille ja niiden käyttö yleistyi kansan keskuudessa. Jouluseimessä yhdistyy puunveistotaiteen lisäksi arkkitehtonisia ja kansantieteellisiä elementtejä.

KrippenLuettelosta voitte katsoa koko tuotevalikoiman nettisivuiltamme. Napsautus vasemmalla olevan seimin päälle tuo koko malliston nähtäväksenne. Jokaisen seimin alla on juokseva nuomero. Sivun reunassa löytyy vastaavasti tämän numeron kohdalla ko. tuotteen nimi, mitat ja lihavoituna tuotenumero. Kopioikaa tämä numero välimuistiin.

Krippen

 

Napsautus oikealla olevan seimin päälle tuo hinnaston nähtäväksenne. Kun syötätte halutun seimin tuotenumeron etsi-toiminnon kenttään (Ctrl F), niin ohjelma vie seimin hintariville.
Hintaan  sis. 24 % alv ilman postimaksua. Kopioimalla molemmat tiedot webisivun vasemmalla olevan sähköpostin viestikenttään ja antamalla kontaktitietonne (myös puhelinnumeronne) voitte tilata mielituotteenne. Postimaksu on seimin koosta riippuen n. 10 - 20 €. Ilmoitamme sen sitoumuksetta heti, kun valmistaja on saanut lähetyksenne valmiiksi. Näin varmistamme, että pyramiidi tulee hyvin ja turvallisesti pakattuna perille. Mikäli pyramiidi kaikesta huolimatta vahingoittuu kuljetuksessa, saatte uuden tilalle, ellei se ole korjattavissa.

hits counter