KOMO-myllyt uutiskirje huhtikuu 2014 no. 1

Hyvä lukija!

Viljamyllyt ovat löytäneet tiensä suomalaisiin koteihin. Slow food- ja fine dining -trendit ovat yleistyneet ja yhä useampi kiinnittää huomiota ruoan alkuperään ja raaka-aineiden laatuun. Tuoreista täysjyväjauhoista leivotut sämpylät ja leivät, sekä esimerkiksi raakahiutalemyslit- ja puurot tuovat terveellisen ja maukkaan lisän monipuoliseen ruokavalioon.

Lue lisää...

KOMO-myllyt uutiskirje syyskuu 2011 no. 1

Hyvä lukija,


viljamyllymme ovat nyt Suomessa jo yli 20 vuotta, kun aloitimme silloisen HAWO-tuotemerkin maahantuonnin. HAWO ja sittemmin KOMO viljamyllyt ovat itse asiassa menestystarina. Alussa epäilijöitä piisasi eikä luomuviljaakaan ollut vielä kaikkialla saatavana. Sen seurauksena usein esitetty kysymys oli, voiko myös kahvia jauhaa? Tänään voidaan tähänkin kysymykseen vastata myöntävästi, mutta enemmän tästä aiheesta myöhempänä.

Lue lisää...