KOMO-myllyt uutiskirje huhtikuu 2014 no. 1

luomuvilja

 

Haluamme tuoda tuoreen luomuviljan nyt myös myllyasiakkaittemme ulottuville. Viljaposti-tuotteet ovat peräisin alalla tunnetulta luomuviljan kauppahuoneelta Merinomi Oy.

Viljaposti-palvelun kautta saat suoraan kotiin toimitettuna laadukasta luomuviljaa etukäteen sovituin toimitusvälein. Olemme koonneet valikoiman viljapaketteja, joista saat kätevästi sekä perusviljat että uudemmat tuttavuudet mm. leipien, puurojen ja myslien valmistukseen.

Leipomo

 

Viljapostin tilaaminen käy kätevästi nettimyymälässämme www.finngerman.fi/viljaposti. Voit valita sinulle sopivat toimitusvälit ja -tavan.  Viljapostilla varmistat, että leipomis- tai ruoanlaittovimman iskiessä suomalaista, ravinteikasta luomuviljaa on aina käsillä.

 

leipomo

 

leipomo

Muista myös ammattimaisen lopputuloksen takaavat työvälineet, jotka löydät nettimyymälästämme www.finngerman.fi/myllyt-litistimet-ja-varusteet/varusteet : viljamyllyt, hiutalelitistimet, rottinkikorit ja leivontalevyt kaikenlaiseen leipomiseen!

 

 

Hyviä leipomishetkiä kotimaisella luomuviljalla toivottaa

Thomas Lindner

Finn-German Oy
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Finn-German Oy No.: 1 Syyskuu 2011

Hyvä lukija,

 

viljamyllymme ovat nyt Suomessa jo yli 20 vuotta, kun aloitimme silloisen HAWO-tuotemerkin maahantuonnin. HAWO ja sittemmin KOMO viljamyllyt ovat itse asiassa menestystarina. Alussa epäilijöitä piisasi eikä luomuviljaakaan ollut vielä kaikkialla saatavana. Usein esitetty kysymys kuuluikin, voiko myös kahvia jauhaa? Tänään voidaan tähänkin kysymykseen vastata myöntävästi, mutta enemmän tästä aiheesta myöhempänä.

Ensimmäisessä uutiskirjeessä haluamme kertoa sekä uusista tuotteista että ideoista, jotka tekevät KOMO-tuotteet entistä monipuolisemmiksi.

 

KOMOn koko myllytuotanto on muuttanut ns. suojattuun verstaaseen Itävaltaan. Tarkemmin asiasta löytyy nettisivuillamme kohdassa >Arvot. Tämä on osoitus siitä, että KOMO ottaa yhteiskuntavastuunsa vakavasti. Laatukin on niin varmaa, että takuu on voitu nostaa peräti 12 vuoteen.