KOMO-myllyt uutiskirje syyskuu 2011 no. 1

 

Ensimmäisessä uutiskirjeessä haluamme kertoa sekä uusista tuotteista että ideoista, jotka tekevät KOMO-tuotteet entistä monipuolisemmiksi.

KOMOn koko myllytuotanto on muuttanut ns. suojattuun verstaaseen Itävaltaan. Tarkemmin asiasta löytyy nettisivuillamme kohdassa >Arvot. Tämä on osoitus siitä, että KOMO ottaa yhteiskuntavastuunsa vakavasti. Laatukin on niin varmaa, että takuu on voitu nostaa peräti 12 vuoteen.Bild FidiFlocKOMOn tuotekehitystiimi on ollut ahkera ja 2011 on tullut myyntiin koko sarja uusia tuotteita, mainitakseni erityisesti kaksi hyvin innovatiivistä uutuutta – FidiFloc21 ja FidiFloc Medium. Duetto 100 ja Duetto 200 –myllythän ovat olleet jo pitkään hyvin suositut. FidiFloc-sarjassa toteutuu nyt myös uusi materiaali- ja energia-ajattelu. Jo ennestään pidetty FlicFloc-käsilitistin on asennettu vähän muunneltuun Dueton runkoon, josta sen saa kätevästi nostettua irti. Alkaahan kesäaamu mökillä maittavammin tuoreiden kaurahiuteleiden kera!

Komplettmahlwerk

Toinen tärkeä uutus on jauhatuskammion vaihtoerä. Perheille, joissa yksi tai useampi henkilö joutuu turvautumaan gluteiinittomaan ruokaan muiden syödessä muitakin viljalajeja, myllyhankinta ei ole ollut mielekästä, koska niitähän olisi tarvittu kaksi. Ei enää! Vaihtoerän avulla voidaan kädenkäänteessä muuttaa mylly juuri sen hetkisen käyttötarpeen mukaan. Ja mikä parasta: vaihtoerä mahdollistaa nyt myös mausteiden, kahvin yms. jauhatuksen, koska toinen kivipari ja kammio jää aina puhtaasti viljan tai gluteiinittoman viljan käyttöön.

 

Tulemme jatkossa tiedottamaan KOMOn uutuustuotteista ja kehityksestä tällä uutiskirjeellä. Mikäli Teillä on toivomuksia tai ideoita, kirjoittakaa meille. Tästähän voisi syntyä vaikkapa täysviljatuotteiden reseptien vaihtopörssi!
Tässä hengessä oikein hyvää syksyä uuden viljasadon merkeissä!

Thomas Lindner

Finn-German Oy
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

www.finngerman.fi

Finn-German Oy No.: 1 Syyskuu 2011

Hyvä lukija,

 

viljamyllymme ovat nyt Suomessa jo yli 20 vuotta, kun aloitimme silloisen HAWO-tuotemerkin maahantuonnin. HAWO ja sittemmin KOMO viljamyllyt ovat itse asiassa menestystarina. Alussa epäilijöitä piisasi eikä luomuviljaakaan ollut vielä kaikkialla saatavana. Usein esitetty kysymys kuuluikin, voiko myös kahvia jauhaa? Tänään voidaan tähänkin kysymykseen vastata myöntävästi, mutta enemmän tästä aiheesta myöhempänä.

Ensimmäisessä uutiskirjeessä haluamme kertoa sekä uusista tuotteista että ideoista, jotka tekevät KOMO-tuotteet entistä monipuolisemmiksi.

 

KOMOn koko myllytuotanto on muuttanut ns. suojattuun verstaaseen Itävaltaan. Tarkemmin asiasta löytyy nettisivuillamme kohdassa >Arvot. Tämä on osoitus siitä, että KOMO ottaa yhteiskuntavastuunsa vakavasti. Laatukin on niin varmaa, että takuu on voitu nostaa peräti 12 vuoteen.