1.Yleistä

Palveluntarjoaja on Finn-German Oy, Varstatie 8 B, 01640 Vantaa. Neuvontapuhelimemme auttaa Teitä arkisin kello 9 - 21 puh. 044-5001502. Pyrimme pitämään kaikki sivuillamme esitellyt tuotteet varastossamme. Tuotteet voi valita eri tuoteryhmäsivuilta. Mikäli joku tuote on tilapäisesti loppunut, ilmoitamme siitä ja mahdollisen saapumisajankohdan sitoumuksetta sähköpostitse.

2. Postikulut

Postikulut riippuvat toimitustavasta ja lähetyksen painosta. Valittavina ovat ennakkomaksu ja postiennakko. Lähetämme tuotteet paketteina tai kirjeinä, joko suoraan tehtaalta tai varastostamme. Pakettien kulut määräytyvät voimassa olevien Itellan internetsivuilla ilmoitettujen postipakettien postimaksujen mukaan. Mikäli maksatte tilaamanne tuotteet etukäteen (Ennakkomaksu), lähetämme tuotteenne ilman postiennakkomaksua. Lähetyksissä, jotka tulevat suoraan tehtaalta, on maksettava aina etukäteen (Ennakkomaksu), veloitamme tällöin kuitenkin vain Itellan kotimaan kulut.
Ilmoitamme sähköpostitse Itellan antaman seurantakoodin, jonka avulla voitte seurata paketin kulkua Itellan nettisivuilta.

3. Toimitusaika

Toimitusaika on yleensä 1-3 työpäivää. Koska pyrimme saamaan tilauksenne toimitettua aina mahdollisimman nopeasti, pystymme huomioimaan vain rajoitetusti tilauksien muutoksia. Toimitusaika tehtailta on 1 -2 viikkoa.

4. Palautus- ja vaihto-oikeus

Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Kuluttajan on säilytettävä vastaanottamaansa tavaraa huolellisesti niin, ettei se olennaisesti muutu, jotta hänellä on oikeus saada suorittamansa maksu kokonaan takaisin palautustilanteessa.

Seuraavat säännöt ja poikkeukset on kuitenkin huomioitava:

1. Mikäli likaantunut, kuluttajan käyttämä tai vahingoitunut tuote palautetaan, sovellamme kuluttajasuojalain säätämää arvonalennusta.

2. Sukkia ei hygieniasyistä saa käyttää eikä pakkauksia saa avata.

3. Myllyjen paketit saa avata, mutta hygieniasyistä niiden käyttö on kielletty. Kuluttaja ei menetä palatusoikeuttaan, mutta koska käyttö tekee myllystä myyntikelvottoman,
on kuluttajan vastattava sen koko arvolla.

4. Joulukoristeiden paketit saa avata. Suitsukkeiden ja/tai kynttilöiden koekäyttö on kielletty.

5. Palautettava tuote on aina pakattava huolellisesti alkuperäiseen pakkaukseen niin, että se ei vahingoidu kuljetuksessa. Finn-German Oy vastaa kaikissa palautus- ja takuuasioissa palautumiskustannuksista. Korjatun tuotteen takaisinlähettimisestä laskutetaan normaalit postikulut.

5. Asiakkaiden tiedot

Käsittelemme kaikki antamanne tiedot luottamuksellisina ja käytämme tietojanne vain ko. kaupan
yhteydesä eli toimittaessamme Teille tuotteitamme.
Emme anna emmekä myy tietojanne kolmansille osapuolille!

6. Maksuliikenne

Internetsivujemme kautta voi tilata ainoastaan sähköisesti haluamanne tuotteet. Meillä ei ole käytössä elektronista maksujärjestelmää. Maksu tapahtuu näin ollen aina asiakkaan omien maksuliikennesovellutusten avulla.