SilverSoft Protection

Sukka, joka muokkautuu täydellisesti jalan anatomian mukaan, lieventää jalkojen haavaumia, vähentää infektiovaaraa ja ihottumaongelmia.
SilverSoft_Prote_4c4159b126865.jpg
Hinta:
Myyntihinta: 38,63 €
Värit

Koko

Kuvaus

Erikoissukat diabeetikoille!

LINDNER-sukkatehtaan tuotekehittelyn tavoitteena oli aikaansaada diabeetikoille sukka, joka muokkautuu täydellisesti jalan anatomian mukaan, lieventää jalkojen haavaumia, vähentää infektiovaaraa ja ihottumaongelmia. Sukka on valmistettu antibakteerisesta hopeapuuvillasta ja on rakenteeltaan kaksoissukka, jonka kerrosten välissä on dermatologisesti tutkittu suojaava geelikerros.
Ihon kosteuden kautta käynnistyy prosessi ihon ja sukassa olevien hopea-ionien kanssa, joiden antibakteerista ja fungisidista vaikutusta on tutkinut Dresdenin Friedrichstadt- sairaalan dermatologisen osaston ylilääkäri professori Wollina. Sukkien käyttöominaisuuksia on testattu Saksassa arvostetun Fresenius-Insitituutin lisäksi proDerm-Instituutissa sekä Hohenstein Tutkimuslaitoksessa. Testeissä sukkien ominaisuuksien on todettu säilyvän pitkään, eivätkä ne huonone pesukertojen tai hien vaikutuksesta.

Sukat soveltuvat diabeetikoille, reumaatikoille ja tunnottomista jaloista kärsiville!

 

Materiaalit: 80 % puuvillaa, 20 % polyamidia

Koot:

36-38, 39-41, 42-44, 45-47
Erikoistilauksena toimitamme sukat kokoon 52 asti!
Värit: musta
Pesuohjeet:
   

 

For custumers outside the EU we arrange tax-refund after documented export.